De vereniging

Welkom op de website van Schietsport Vereniging Wezep. In 1973 is door een klein groepje enthousiaste schutters onze vereniging opgericht. We beschikken over een prachtig clubgebouw met een gezellige kantine. Wat begonnen is als een klein clubje met uitsluitend luchtschutters, is inmiddels uitgegroeid tot een gezellige club met zo'n 65 leden. Men kan met luchtwapens als ook met klein kaliber wapens (vuur) schieten. Bij de Schietsport Vereniging Wezep zijn we stipt inzake veiligheid en de bijbehorende wetgeving, maar ook de gezelligheid staat hoog in het vaandel. Tevens is de club aangesloten bij de landelijke schuttersbond de "Koninklijke Nederlandse Schutters Associatie".

Verluwetrofee

Ook dit jaar wordt er weer de Veluwetrofee 2014 georganiseerd. Zie voor alle details de site van SES Nederland: www.sesnederland.nl of stuur een mail aan info@sesnederland.nl.